Privatteori/Anpassad teoriundervisning

Vi kan även erbjuda anpassad / privat teori för dig har läs och skrivsvårigheter,  är dyslektiker, har ADHD, koncentrationssvårigheter, Aspergers, autism eller av någon annan anledning vill ha extra hjälp med din teoriläsning.

Du läser enskilt med en lärare och vi lägger upp teoriundervisningen så att den passar dina behov och önskemål.

Vanligt är att den som ska göra sitt teoriprov som anpassat prov använder sig av denna typ av teoriundervisning inför sitt teoriprov.

Det är också vanligt att hen använder sig av denna typ av teorilektioner när man vill ha hjälp med en speciell del eller om man kört fast på ett visst område i teorin.

Om man vill använda sig av denna typ av teorilektioner utöver träning inför anpassat prov så rekommenderas att man själv innan själva teorilektionen, funderar på vad man tycker är svårt och / eller vilket ämne / vilken del i teorin hen vill ha hjälp med för att optimera tiden under lektionen.

Pris: 675:- för 55 minuter inklusive 25% moms

Logga in på Trafikskola Online med ditt konto

ÄNDRING KÖRTIDER

Avbokning & Sjukanmälan

Sjukanmälan görs på telefon till receptionen senast kl 08.30 på telefon 0470-45350. På natten eller innan receptionen har öppnat prata in på telesvar eller skicka mail till info@vaxjonya.se  Vi hör av oss så fort vi hinner. Har vi inte hört av oss inom 30 minuter efter öppning måste du höra av dig igen I vissa fall kan vi komma att kräva läkarintyg.
Läs mer om avbokning och sjukanmälan >>

Växjö Nya Trafikskola
Kronobergsgatan 14
352 33 Växjö, Tel. 0470- 453 50,
Mail: 
info@vaxjonya.se